Posted on

Cămaşa pe comandă şi ţesătura cu model

Cămăşile preferate albe sau albastre, sunt esenţiale în garderoba fiecăruia. Aceste articole sunt grozave, dar uneori, primăvara, simţim nevoia de schimbare. Anotimpul schimbării şi unui nou ciclu de transformare. Acum, putem încerca o cămaşă pe comandă din ţesătură cu model floral sau punctat; o nouă cămaşă este cel mai simplu mod de a adăuga stil ţinutei de zi cu zi.

Cămaşa cu model este plăcută de mulţi, indiferent de vârstă sau statut, motiv pentru care nu trebuie să ne ferim să o folosim în timpul programului de lucru. Aceasta reuşeşte să ofere echilibrul perfect între stilul lejer şi cel pregătit pentru orice întâlnire de afaceri.

Sfatul echipei Atelier Cămăşi Bucureşti este ca imprimeul micuţ de pe cămaşa dumneavoastră pe comandă să nu eclipseze cravata;  utilizaţi o cravată simplă. 

De îndată ce se încălzeşte şi renunţăm la straturile de haine, cămaşa capătă o mai mare importanţă. De la un prânz de afaceri, o plimbare alături de cei dragi sau un simplu grătar în familie, toate reprezintă momente potrivite să ne etalăm nouă cămaşă pe comandă: imprimeu floral sau model în dungi/carouri.

Încercaţi să echilibraţi festivalul de culoare cu pantaloni clasici.

Sfatul echipei Atelier Cămăşi Bucureşti este că ar trebui să evităm prea multe culori, combinând cu nuanţe neutre.

O cămaşă pe comandă cu model va transforma costumul office într-unul de cină, cât ai clipi. Puteţi alege între buline jucăuşe ca alternativă la linii. Încercaţi buline mici pe fundal alb sau, dacă vă simţiţi debordant, modele în două tonuri ca alb pe roşu sau albastru pe alb.

Sfatul echipei Atelier Cămăşi Bucureşti: aceste ţinute nu ar trebui să includă o cravată, tocmai pentru a lăsa cămaşa să fie piesa de rezistenţă.

Pentru mai multe detalii privind obținerea unei cămăși pe măsură marca Atelier Cămăși București, sunați la numărul de telefon 0727.220.678.

Cu prietenie,

Atelier Cămăși București