Posted on

Cămașa ta ar trebui să fie pe măsură – partea II

Piept – Materialul textil trebuie să se așeze frumos peste mușchii pectorali. Dacă în dreptul nasturilor materialul se întinde, este un semn că avem o cămașă prea strâmtă. Orice cămașă care are o rezervă mai mare de 7-9 cm este prea largă, conform standardelor industriei.

Lungime – Lungimea unei cămăși este subiect deschis deoarece sunt importante și preferințele. Pentru un produs care cere să fie introdus în pantaloni, acesta trebuie să nu fie nici prea lung, nici prea scurt. Pentru a verifica lungimea corectă, ridicați mâinile să vedeți dacă iese din pantaloni. Sfat Pro – dacă avem poale rotunjite, cămașa este potrivită pentru fi băgată în pantaloni, tocmai pentru că acest detaliu ajută piesa dorsală să rămână în pantaloni.

Dacă vă doriți să purtați cămașa neintrodusă în pantaloni, aceasta trebuie să fie un pic mai scurtă pentru a nu se ivi de sub haină. Puteți testa lungimea corectă ridicând mâinile; dacă se zărește pielea, este un pic prea scurtă.

Cămașa de ceremonie – Pentru cămașa de ceremonie se aplică toate cele de mai sus, dar:

Croiala acesteia este mai fit decât o cămașă tip Oxford pentru că este nevoie de o imagine mai apretată decât de obicei;

Mare atenție la guler pentru că acest tip de cămașă cere cravată sau papion.

Beneficiile produselor pe măsură de la Atelier Cămăși București

Produsele Atelier Cămăși București vă oferă siguranța că toate cele de mai sus vor fi realizate conform nevoile dumneavoastră de personalizare. Faptul că ați decis să dețineți o cămașă pe măsură vă garantează faptul că un specialist s-a asigurat că toate elementele unei cămăși vor fi realizate și montate corect ținând cont de proporțiile dumneavoastră specifice.

Pentru mai multe detalii privind obținerea unei cămăși pe măsură marca Atelier Cămăși București, sunați la numărul de telefon 0727.220.678.

Cu prietenie,

Atelier Cămăși București