Posted on

Cămaşa albă

Cămaşa albă va domina, cu siguranţă, şi 2021.

Am putea înşira multe motive pentru care cămaşa albă este de bază în garderoba fiecăruia. Deşi, poate, uneori nu ştim exact ce simbolizează, o apreciem, reprezentând o caracteristică importantă a ţinutelor noastre.  Astfel, cămaşa albă este piesă nelipsită din aproape orice dulap.

Unii o consideră o piesă de îmbrăcăminte ultra clasică ce se pretează cu uşurinţă utilizării casual, dar şi unei ţinute business. Birou ori distracţie, zi sau noapte, cămaşa albă este articol esenţial care ne ajută să transmitem cu uşurinţă imaginea pe care ne-o dorim.

De multă vreme, cămaşa albă este articolul cel mai popular pentru ţinuta de birou. Angajaţii le-au adoptat pentru a respecta, uneori, codul companiei sau pentru a afişa o imagine conservatoare în mediile de afaceri.

Culoarea alb este elegantă şi subtilă. Este îndrăzneaţă şi impune respect, fiind un articol de vestimentaţie adecvat pentru realizarea unei imagini impecabile.

Atelier Cămăşi Bucureşti consideră cămaşa albă pe comandă ca fiind baza solidă pentru ţinuta de birou. Aceasta ne permite să răspundem uşor rigorilor mediului office. Ne ajută să avem o imagine profesională şi să respectăm codul companiei în privinţa ţinutei de lucru.

Astăzi, ne putem folosi de cămaşa albă pentru a evidenţia o cravată deosebită sau un sacou colorat. Când porţi cămaşa albă, ar trebui să te mai preocupe un singur gând: în ce fel aleg să îmi manifest personalitatea azi?

Atelier Cămăşi Bucureşti vă propune o gamă variată de ţesături şi texturi,  care pot evidenţia stilul personal şi scopul cămăşii etalate – suprinse într-o cămaşă pe comandă.

Cine poartă o cămaşă albă simplă pe comandă se situează subtil în echilibru perfect între rigorile companiilor şi imaginea personală neconformistă. Avem de-a face cu un articol polivalent pe care alegem să îl purtăm cum considerăm de cuviinţă.

2021 este anul în care puteţi să personalizați cămașa dumneavoastră albă pe comandă pentru o garderobă completă.

Echipa Atelier Cămăși București vă urează

Un 2021 fără griji.