Posted on

Cum să aveți grijă de cămașa Atelier Cămăși București

Cum o spălăm
Echipa Atelier Cămăși București recomandă spălarea acesteia după fiecare purtare astfel încât să evităm apariția petelor care ar putea strica fibrele materialului. După primele cicluri de spălare, țesătura și cusăturile se vor așeza în forma finală. Astfel, gulerele cămășilor noastre comportă o lejeritate marginală față de gulerul standard tocmai pentru a asigura gradul de confort necesar unei cămăși pe comandă.

Recomandăm spălarea manuală a cămășii pentru a o putea inspecta mai atent. Se poate utiliza și  mașina de spălat, dar nu la temperaturi mai mari de  30°, conform indicațiilor de pe eticheta specifică țesăturii.

Dacă este cazul, se poate pune detergent pentru rufe colorate sau albe, în funcție de țesătură, pe părțile expuse frecării cu pielea, cum ar fi gulerul și manșeta. În acest fel, se lasă la înmuiat câteva minute fără a freca locul vizat. Recomandăm un detergent ușor pentru a nu cauza, în timp, degradarea mai ales a materialelor cu dungi sau cele închise la culoare. Pentru acestea din urmă, recomandăm introducerea acestora în mașina de spălat întoarse pe dos. După spălare, cămașa ar trebui uscată pe umeraș și călcată cât este încă jilavă.

Cum o călcăm
Călcarea unei cămăși este o procedură ușor de reținut: pentru a călca o cămașă corect, începeți procedeul de la gât spre margini. Gulerul se va călca întâi pe interior, apoi pe exterior. La fel procedăm și în cazul manșetelor.
Apoi, pentru a călca umerii cămășii, ar trebui să plasăm camașa pe vârful mesei de călcat. La fel procedăm și în cazul pieptului și spatelui.

Cum o păstrăm

Puteți păstra cămașa Atelier Cămăși București pe umeraș sau chitită adecvat. Dacă decidem să o păstrăm atârnată pe umeraș, recomandabil este să o ținem cu gulerul ridicat și manșetele desfăcute.

Pentru mai multe detalii privind îngrijirea cămășii pe comandă Atelier Cămăși București, sunați-ne la numărul de telefon 0727.220.678.

Cu prietenie,

Atelier Cămăși București