Posted on

Alege și Personalizează-ți cămașa

Cu ajutorul Atelier Cămăși București, puteți alege cămașa astfel încât să reflecte preferințele și nevoile dvs., în câțiva pași simpli. Puteți personaliza aproape orice detaliu al cămășii dumneavoastră și să obțineți o cămașă pe comandă începând de la 200 de lei, preț de bază. La fiecare pas al personalizării produsului dorit, echipa Atelier Cămăși București  vă oferă detalii și sfaturi care vă vor ușura alegerea operațiilor de-a lungul procesului. Ne mândrim să realizăm, în România, cămăși pe comandă aplicând cele mai înalte standarde de calitate. 

 ALEGEȚI CĂMAȘA

Atelier Cămăși București vă ajută să identificați cămașa care reprezintă cel mai bine stilul dumneavoastră și nevoia de utilizare, păstrând liniile clasice nemuritoare pentru o imagine fără greșeală.

  • Alegeți tipul și modelul materialului textil, inspirați de tendințe;
  • Alegeți cămașa care reflectă caracterul dumneavoastră, gusturile și stilul de viață;
  • Alegeți cămașa perfectă potrivită diverselor ocazii care pot apărea.

PERSONALIZAȚI-O

Creați-o de la 0, pas cu pas, alegând materialul din zecile de mostre prezentate de către Atelier Cămăși București.

 Pentru a realiza o cămașă unică, puteți personaliza multiple repere: tipul mânecii, manșetele, tipul gulerului, lipsa sau prezența buzunarului, poziția și stilul  monogramei, posibilitatea introducerii inserțiilor cu texturi și culori diferite, etc pentru prețuri per manoperă fără concurență. Prețul final al cămășii nu depinde doar de tipul materialului textil  folosit, ci și de numărul și tipul operațiilor de personalizare.

TRIMITEȚI DATELE DUMNEAVOSTRĂ METRICE

Pentru a avea o cămașă care să vă vină așa cum vă așteptați, acum aveți posibilitatea să o comandați bespoke, fără costuri suplimentare! Pentru ca acest lucru să se întâmple, este nevoie să vă luăm sau să ne transmiteți măsurile. Cel mai simplu este să vă ajute cineva folosind un centimetru moale de croitorie.

CĂMAȘA VA FI A DUMNEAVOASTRĂ ÎN DOUĂ SĂPTĂMÂNI

Toate produsele Atelier Cămăși București sunt lucrate manual și individual și sunt trimise clientului în maxim două săptămâni de la primirea unei comenzi ferme.

Totuși, ne face mare plăcere să ne surprindem clienții cu livrări timpurii pentru că  prețuim timpul dumneavoastră.

Cu prietenie,
Atelier Cămăşi Bucureşti