Posted on

Cum poţi lua singur măsurile cămăşii favorite

Dacă ești în criză de timp şi nu poţi ajunge la Atelier Cămăşi Bucureşti sau pur și simplu respecţi măsurile de prevenire a răspândirii COVID-19, poţi lua singuri măsurile unei cămăşi care şti sigur că vă vine bine. Pentru acest proces, veți folosi o cămașă neelasitică!

Procesul este simplu dacă ţineţi cont de sfaturile echipei noastre, consultând, neapărat, schița pusă la dispoziție la sfârșitul articolului!!!

Gât

Mărimea gulerului corespunde măsurii cămăşii şi, în România, este exprimat în centimetri . Dacă nu puteţi identifica mărimea cămăşii, poți să măsori gâtul aşezând centimetrul în jurul acestuia. Recomandăm să interpui degetul arătător între instrumentul de măsurat şi guler astfel încât să asiguri lejeritatea acestuia și un grad de confort adecvat. (vezi schița)

Piept

Aşează cămaşa pe o suprafaţă plană, având nasturii încheiaţi, şi măsoară pieptul punând centimetrul între cusăturile superioare ale mânecii. (vezi schița)

Talie

Măsoară talia aşezând cămaşa pe o suprafaţa plană, având nasturii încheiaţi, şi măsoară dintr-o parte în alta în dreptul punctului imaginar dintre nasturii cinci şi şase. Acest punct se află aproximativ la jumătatea produsului. (vezi schița)


Mâneci

Măsoară mâneca aşezând cămaşa pe o suprafaţa plană şi măsoară  de la cusătura umărului până la manşetă, inclusiv. (vezi schița)

Braţ

Cu nasturii închişi, se aşează cămaşa pe spate, materialul fiind întins, astfel încât cusătura interioară să fie pe dungă. Măsoară mâneca de jos înspre partea superioară la aproximativ 3-4 centimetri distanță de cusătura dintre mânecă şi piept, păstrând perpendicular centimetrul pe muchia îndoită a mânecii. (vezi schița)

Umeri

Măsurarea umerilor se face aşezând cămaşa pe o suprafaţă plană, în dreptul plătcii cămăşii, având ca repere cele două cusături ale umerilor. (vezi schița)

Lungime

Lungimea se află aşezând cămaşa pe o suprafaţă plană şi măsurând partea din spate de la guler până jos partea curbată care se află sub nivelul taliei, inclusiv. (vezi schița)

Manşete

Pentru măsurarea manşetelor, aşeză produsul pe o suprafaţă plană şi măsoară întreaga lor lungime în poziţie desfăcută. (vezi schița)

FOARTE IMPORTANT!!! SĂ COMUNICI MĂSURĂTORILE AFERENTE LITERELOR – A, B, C, D, E, F, G, H, I, J, K și L -echipei Atelier Cămăși București, la telefon, pe mail, pe facebook sau pe www.ateliercamasibucuresti.ro pentru construcția tiparul tău și croirea cămășii.

Cu prietenie,

Atelier Cămăşi Bucureşti