Posted on

Aveţi nevoie de un cadou deosebit? Nu îl mai căutaţi, creaţi-l!

Realizează-ţi propria cămaşă 

Vei creea cămaşa dorită la Atelier Cămăşi Bucureşti alegând o serie de detalii: de la suportul textil la tipul gulerului. Poți să optezi pentru aplicarea monogramei tale pentru a aduce o tentă exclusivistă cămășii comandate. Pentru a deţine o cămaşă pe măsură, la comandă, în armonie cu personalitatea şi gustul tău,  nu este cazul să te limitezi la cămăși de serie.

Realizeaz-o corect

Cămăşile Atelier Cămăşi Bucureşti  sunt realizate individual, astfel încât să vină perfect, chiar dacă nu ai probat-o. Curând veţi renunţa la idea că  “Dacă nu îmi vine, o returnez“.

Realizate la un grad ridicat de calitate

Atelier Cămăşi Bucureşti croiește în România cămăşi pe măsură lucrate manual. Sunt realizate de o echipă pasionată, folosind cele mai bune metraje şi multă, multă atenţie la detalii.

Asemenea calitate la preţuri începând de la 200 de lei, nu poţi găsi vreodată în magazine.

Fă-ţi o supriză plăcută comandând o cămaşă personalizată.
Poţi să te întâlneşti cu reprezentantul nostru sau să îţi iei singur valorile metrice necesare.

Putem oferi o mulţime de sfaturi în procesul de realizare a produsului. Poţi alege diferite tipuri de material, guler, manşete, mărimi sau monogramă, rezultând nenumărate combinaţii. Preţul final al cămăşii este stabilit în funcţie de materialul ales şi personalizările puse în operă.

Cămaşa va fi gata şi livrată în maxim 10 zile lucrătoare.

Echipa Atelier Cămăşi Bucureşti îți oferă rezultatul perfect. Ne dorim 100% clienţi mulţumiţi.

Cu prietenie,
Echipa Atelier Cămăşi Bucureşti